Tradueix

jueves, 26 de septiembre de 2013

ENGLISH CORNER!!!

Hello papis i mamis!

En aquest mateix blog, teniu una pestanya a sota del tren i a la dreta de "situació i dades del centre",que diu "english corner". En aquest espai, podreu veure i gaudir de totes les english activities que fem a la llar. Animeu-vos i visiteu-la, ja hem penjat fotos noves!


Els pollets esmorzem junts, ja som una pinya!!













Per molts anys Hugo!!!






martes, 24 de septiembre de 2013

Xerrades formatives.



Pares i mares, la llar d’infants el Trenet us vol oferir la possibilitat de participar a les xerrades que hem preparat pensant especialment en vosaltres, ja que de vegades tots tenim dubtes o volem posar en comú algunes experiències. 
Per fer-ho, tots els que vulgueu ens trobarem el mes d’octubre per parlar sobre els límits educatius, i el mes de novembre per tractar l’autoestima dels infants.
Les reunions tindran lloc a la llar, i seran impartides per personal qualificat i amb experiència que ajudarà a resoldre els dubtes que sorgeixin. A més, aportaran informació de gran interès, i donaran consells per afrontar les diferents situacions del dia a dia sense haver de recórrer a les amenaces, els crits i els càstigs i ens explicaran tècniques per potenciar l’autoestima dels més petits i així facilitar el seu creixement i la formació de la seva personalitat.

Dijous 10 d'octubre de 2013: Els límits educatius.
Dijous 7 de novembre de 2013: L'autoestima dels infants.

Us esperem amb moltes ganes!! 

Activitat extraescolar d'anglès a la llar d'infants el trenet!

  
 Us oferim una activitat extraescolar d'anglès tots els dimecres de 17:15 a 18:30.

      Treballem un mètode innovador: la immersió lingüística.
    En els primers anys de vida de l'infant, cal potenciar la compressió i l'expressió. Aprendre anglès a través de jocs, cançons i activitats lúdiques, estimula les capacitats i habilitats del nen. Està comprovat que aprendre idiomes a una edat primerenca comporta millor pronunciació,  i comprensió, major facilitat a l'hora de llegir, escriure i parlar. A partir de conceptes fàcils i  a través de divertides cançons i moltes experiències ,convidem a la participació dels nens i nenes.

     US ESPEREM!


 

lunes, 23 de septiembre de 2013

Taller de massatje infantil


A la llar d’infants El Trenet us oferim un taller de massatje per a nadons de 2 a 9 mesos, dirigit a pares i mares, totalment gratuit.

El sentit del tacte .és el primer llenguatje que aprenen els nens i .és molt interessant aprofitar-lo per transmetre un vincle de benestar i contacte afectiu.
El contacte i l’afectivitat són una part important pel desenvolupament integral del nen durant els primers mesos de vida i el massatje infantil ,es un recurs adient per aconseguir-ho.

Regalar carícies, contacte, afectivitat i vincle són el millor regal que pots oferir-li al teu fill.

Farem aquest taller al nostre centre els dilluns de 15 a 15´45
                                                                  

  T’esperem



Moltes felicitats Ana!!!